Contabilitate  Conta.ro

sigla
Prezentare Servicii oferite Clientii nostri Contact
 

Conta Radulescu

Bucuresti
Piata Alba Iulia Nr 7
0213209090
office@contaradulescu.ro

Servicii oferite

Clientii nostri


Clientii nostri activeaza in diverse domenii de activitate, motiv pentru care serviciile noastre sunt adaptate din punctul de vedere al consultantei fiscale, legislative si contabile, sectorului in care activeaza societatile respective.

FONDURI - Investii imobiliare

ONG - Asociatii non profit

PRODUCTIE - Diverse activitati

PFA - Persoane fizice autorizate

I.F - intreprinderi familiale

SNC - Societati in nume colectiv

SRL - Societati cu raspundere limitata

SA - Societati pe actiuni

SCA - Societati civile de avocatura

TURISM- Tur operatori - Agentii de turism

SCS - Societati in comandita simpla

EN DETAIL - Comert cu amanuntul

RESTAURANTE - Fast food

EN GROS - Comert cu ridicata

PRODUCTIE - Teatru si Film

IT - tehnologii it

DISTRIBUTIE - Comert divers

Credem cu tarie ca raportul financiar contabil pe care il avem cu clientii nostri, este un raport de parteneriat, bazat pe incredere, respect si confidentialitate ce are la baza identificarea fiecarei nevoi si proactivitate in oferirea de solutii. Serviciul contabil este un serviciu extrem de important intr-o activitate comerciala si de accea ne dam toata silinta sa ne tinem clientii informati, actualizati legislativ si mereu gata sa exploreze oricare oportunitate aparuta in activitatea lor.

Suntem un sprijin real printr-un centru on line de asistenta serviciu clienti, operatorii nostri fiind mereu gata sa va ajute. Clientii nostri activeaza in diverse domenii de activitate, motiv pentru care serviciile noastre sunt adaptate din punctul de vedere al consultantei fiscale, legislative si contabile, sectorului in care activeaza societatile respective. Avem in portofoliu organizatii internationale, companii mixte, societati cu capital strain si societati cu capital romanesc.